Ciasto Klonowe
Przepis Maple Cake jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym lacto ovo vegetarian opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 16 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Laurens Latest. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu deser. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, ▢ syrop klonowy, ▢ ekstrakt z klonu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Ciasto Klonowo-piernikowe z solonym sosem Klonowo-karmelowym, Ciasto klonowe z lukrem syrop klonowy, oraz Ciasto klonowe z lukrem syrop klonowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni. Płaszcz bundt patelni obficie z nieprzywierającym sprayu do gotowania. Odstawić.
W dużej misce, ubić olej, cukier, wanilia, klon ekstrakt, jaja razem aż połączone.
W małej misce ubijamy śmietanę, mleko i syrop klonowy. W osobnej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Z mikserem na niskiej, alternatywnej mieszance mleka z suchymi składnikami, aż wszystko zostanie po prostu włączone. Zeskrobać boki i dno miski i krótko wymieszać, aby zapewnić równomierne wymieszanie ciasta.
Ciasto powinno być całkowicie gładkie. (Kilka małych grudek jest ok.)
Wlać ciasto do przygotowanej patelni bundt, wyrównać wierzch i piec 55 min-1 godzinę 5 minut lub do momentu, gdy wykałaczka wyjdzie czysta po włożeniu.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelni 15 minut. Ostrożnie wyjmij ciasto z regału chłodzącego i umieść na stojaku na ciasto.
Na lukier ubić cukier puder, ekstrakt z klonu i śmietanę, aż będzie gęsty i gładki.
Mżawka na wierzchu ciasta i w dół po bokach. Top z posiekanymi orzechami włoskimi.