Ciasto Kawowe Z Jagodami Bez Cukru

Ciasto Kawowe Z Jagodami Bez Cukru
Bezcukrowe ciasto z jagodami wymaga około 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, zmielony cynamon, substytut brązowego cukru malitol i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako bardzo niedrogi posiłek poranny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Bezglutenowe ciasto kawowe z jagodami, Ciasto Kawowe Z Jagodami-Bezglutenowe, oraz Ciasto Kawowe Bezglutenowe Cytrynowo-Jagodowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9x13 cala patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wymieszać razem roztopione masło, mleko, jajka, wanilia i 1 1/2 szklanki substytut cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut CukruSubstytut Cukru
WaniliaWanilia
MasłoMasło
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Połączyć 3 szklanki mąki i proszku do pieczenia; wymieszać z mokrych składników, aż tylko mieszane. Złóż jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
W małej misce wymieszaj razem brązowy substytut cukru, 3/4 szklanki mąki i cynamon. Wymieszaj zmiękczone masło widelcem, aż mieszanina będzie krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut CukruSubstytut Cukru
CynamonCynamon
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Posypać wierzchem ciasta.
7
Piec przez 35 do 40 minut w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. To ciasto najlepiej podawać na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn