Ciasto Kawowe Jagodowo-Wiśniowe
Tort kawowy jagodowo-Wiśniowy to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 141 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz wanilię, wiśnie, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kwaśna śmietana Cherry Coffee cake – możesz zrobić ten cherry coffeecake we własnej kuchni, a co najlepsze jest to łatwe, Blueberry Boy Bait {Blueberry Coffee Cake}, oraz Ciasto Kawowe Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. obficie nasmarować 12-cup karbowany rurka ciasto pan ze skróceniem; lekko mąki.
W dużej misce, wymieszać Bisquick mix, cukier granulowany, olej, wanilia, jajka i jogurt do wymieszania. Wymieszaj pozostałe składniki ciasta kawowego.
Piec 50 do 55 minut lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty. Ostudzić 15 minut; wyjąć z patelni. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W małej misce wymieszaj składniki glazury, aż będą gładkie i wystarczająco cienkie, aby mżeć.
Mżawka nad ciastem kawowym.