Ciasto Kawowe Jabłkowe Z Sosem Z Brązowego Cukru

Ciasto Kawowe Jabłkowe Z Sosem Z Brązowego Cukru
Ciasto z kawą jabłkową z sosem z brązowego cukru może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 622 kalorie, 8G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, soda oczyszczona, krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Kawowe Jabłkowe Z Sosem Z Brązowego Cukru, Penny ' s Apple Brown Sugar Coffee Cake, oraz Apple & Brown Sugar Crumb Coffee Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Masło 9 calowy Okrągły ciasto pan lub 9 1/2 cala springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Za pomocą widelca, pracy mąki z brązowym cukrem i masłem w dużej misce, aż crumbly. Wymieszać z orzechami. Podzielić mieszaninę na pół. Równomiernie naciśnij połowę na dnie patelni, aby utworzyć skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
3
Wymieszać sodę oczyszczoną, cynamon i sól do pozostałej mieszaniny okruchów, aż do wymieszania, a następnie zrobić studnię w centrum. W małej misce lekko ubić jajko z kwaśną śmietaną i wanilią, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj do mieszaniny mąki, mieszając tylko do połączenia. Złożyć w jabłkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Równomiernie rozprowadzić ciasto na mieszaninie okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Piec, aż tester ciasta włożony do środka wyjdzie dość czysty, około 1 godziny i 20 minut. Jeśli wierzch staje się zbyt brązowy przed upieczeniem ciasta, lekko ułożyć kawałek folii na wierzchu przez ostatnie 10 do 20 minut pieczenia. Schłodzić w patelni na stelażu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
7
Podawać z sosem z brązowego cukru. Ciasto utrzymuje się dobrze w temperaturze pokojowej przez jeden dzień. Pokryty, dobrze zamarza i łatwo się go ciąć, gdy jest jeszcze zamrożony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn