Ciasto kawowe brzoskwiniowo-migdałowe jest bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 10. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka & kremowy Vanilla lowfat jogurt, jajko lub, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowo-Brzoskwiniowy Składany Tort Kawowy, Ciasto kawowe brzoskwiniowo-jagodowe migdałowe z polewą cynamonową, oraz Ciasto Kawowe Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik nagrzać do 375°. Patelnia okrągła, 8x1 1/2 cala, z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Wymieszać mleko, jajko, olej i ekstrakt migdałowy w dużej misce, aż będzie gładka. Mieszać w Bisquick i cukru, aż Bisquick jest zwilżony (ciasto będzie grudkowaty).