Ciasto Kawowe Bananowo-Czekoladowe
Ciasto bananowo-czekoladowe może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Kawowe Z Czekoladą Bananową, Ciasto bananowo-kawowe z cynamonem i czekoladą Streusel, oraz Babeczki Kawowe Bananowe Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj 8-calową kwadratową patelnię sprayem do gotowania. W średniej misce wymieszaj wszystkie składniki ciasta kawowego trzepaczką lub widelcem do wymieszania.
Piec 26 do 30 minut lub aż złoty brąz i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Fajne 30 minut.
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki glazury, aż będzie gładka. Jeśli to konieczne, dodaj dodatkowe mleko, 1 łyżeczkę na raz, aż będzie wystarczająco cienkie, aby mżeć.
Mżawka glazury na ciepłe ciasto kawowe.