Ciasto karmelowo-orzechowe z suszonymi wiśniami

Ciasto karmelowo-orzechowe z suszonymi wiśniami
Ciasto karmelowo-orzechowe z suszonymi wiśniami to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 372 kalorie, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Ruby port, orzechy włoskie, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to do prażonego masła orzechowego z suszonymi wiśniami i kakao, Sałatka Frisée Z Serem Pleśniowym, Suszonymi Wiśniami I Winegretem Orzechowym, oraz Kukurydza karmelowa z orzeszkami ziemnymi i suszonymi wiśniami.

Instrukcje

1
Mąkę, sól i proszek do pieczenia wymieszać w procesorze. Za pomocą włączania/wyłączania pokroić na maśle, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
2
Dodaj 4 łyżki wody z lodem. Proces tylko do uzyskania wilgotnych grudek, dodając więcej wody przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Uformuj ciasto na dysk. Owinąć w folię; schłodzić, aż ciasto będzie wystarczająco twarde, aby rozwałkować, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. gotuj wiśnie i Port w dużym rondlu, aż Port zostanie wchłonięty, często mieszając, o 10 protokół. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Za pomocą miksera elektrycznego, beat brązowy cukier, syrop kukurydziany, jajka, i roztopione masło w dużej misce, aż pienisty. Beat in vanilla. Wymieszać z orzechami włoskimi i Porcjowanymi wiśniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
CzereśnieCzereśnie
WaniliaWanilia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
JajkoJajko
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozwałkuj ciasto na mące na 11-calowej powierzchni roboczej; przenieś do szklanego naczynia o średnicy 9 cali. Fold zwis pod; zaciskane krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
4
Wlać nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Piec ciasto, aż skorupa jest złoty i wypełnienie jest brązowy i po prostu ustawić w centrum, o 50 protokół. Fajne ciasto całkowicie w naczyniu na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn