Ciasto Karmelowe

Ciasto Karmelowe
Ciasto karmelowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 687 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest lubiany przez 584 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru, mleka, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelowe ciasto jogurtowe z lukrem karmelowym, Tort karmelowy z lukrem karmelowym, oraz Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj dwa 9×2-calowe metalowe patelnie do ciast z dodatkiem mąki spray do pieczenia lub tłuszcz z masłem / skracaniem i mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól i ustawić aside.In stojak miski do mieszania, ubić masło na średniej wysokiej prędkości, aż światło i kremowy. Beat in the vanilla. Stopniowo dodawać cukier, zeskrobując boki miski raz lub dwa razy i ubijając przez około 5 minut lub do jasnego i kremowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Dodać jajka po kolei i kontynuować bicie przez kolejną minutę lub dwie, skrobanie boki miski. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj mleko, a następnie na przemian dodaj mąkę i kwaśną śmietanę. Gdy mąka jest w pełni włączona, podziel równomiernie między Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Piec na centralnym stojaku przez około 35 minut lub do momentu, gdy ciastka odrosną po dotknięciu, a włożony kilof wyjdzie clean.To zrobić lukier, umieścić 2 1/2 szklanki cukru w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Dodać masło i rozgnieść, aż mieszanina będzie ziarnista i wilgotna, następnie dodać jajko, mleko i sól i mieszać, aż będzie stosunkowo gładka. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Posypać pozostałe 1/2 szklanki cukru w 3-4 quart heavy Duty rondel; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier topi się i syrop jest światło złoty brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
7
Wyjąć z ognia i wymieszać mieszaninę masła w gorący karmelizowany cukier, następnie powrócić do ognia i gotować na średnim, stale mieszając, aż mieszanina osiągnie 235 na termometrze cukierkowym. Uwaga: kiedy po raz pierwszy włożysz mieszaninę masła do karmelizowanego cukru, zacznie twardnieć i zbrylać się. Po prostu gotuj i mieszaj, a wszystko stopi się razem, ale utrzymuj ciepło nawet. Proces ten powinien trwać około 10 do 15 minut.Gdy mieszanina osiągnie 235, wyjmij z ognia i pozostaw do ostygnięcia na około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
8
Dodaj wanilię i pokonać lukier z drewnianą łyżką do prawie rozprzestrzeniania konsystencji lub można oszukać trochę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Wlać do miski i ubijać ręcznym mikserem, aż zacznie gęstnieć. Gdy tylko będzie wystarczająco gęsta, aby wlać, ale nie zbyt cieknąca, łyżka trochę na pierwszej warstwie ciasta. Powinien się trochę rozłożyć, ale w końcu ustawić. Układamy na drugiej warstwie ciasta i na wierzch polewamy jeszcze trochę karmelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Rozłóż go na boki najlepiej jak potrafisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn