Ciasto Jedwabne Z Białej Czekolady
Biała czekolada jedwabne ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 344 kalorie, 5G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka bitej polewy, ciasteczka, pudding instant vanillan i ciasto napełniania mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), Ciasteczka Z Białej Czekolady Z Francuskiego Jedwabiu, oraz Chocolate French Silk Pie (Naśladowca francuskiego jedwabiu Bakers Square).
Instrukcje
Umieść 7 ciastek w zamykanej plastikowej torbie. Zapieczętuj worek i zmiażdż ciasteczka wałkiem do ciasta.
Zmiażdżone ciasteczka wlać do średniej miski. Wymieszać z orzechami pekan i masłem. Wciśnij mieszaninę do dołu i 1/4 cala w górę boku 9-calowej płytki ciasta.
Pozostałe ciasteczka przeciąć na pół.
Umieść połówki ciastek, przycięte bokiem w dół, wokół wewnętrznej krawędzi płyty ciasta. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Podgrzać czekoladę i 1/4 szklanki mleka w 1-quart ciężki rondel na małym ogniu, aż czekolada topi się i mieszanina jest gładka, często mieszając.
Wyjąć rondel z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej.
Wymieszać pudding z pozostałym mlekiem w dużej misce i wymieszać zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wymieszać w mieszaninie czekoladowej. Fold in1cup bitą polewą. Łyżka mieszaniny do skorupy cookie. Przechowywać w lodówce przez 3 godziny lub do momentu napełnienia jest ustawiony.
Ciasto udekorować pozostałą bitą polewą, malinami i ogoloną czekoladą.