Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 580 kalorii, 7G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, mąka, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Ciasto jagodowo - śmietankowe z kremem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Łyżka mąki lekko do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
2
Mąkę i kolejne 5 składników połączyć w robocie kuchennym; pulsować aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
3
Dodać masło; pulsować 6 razy lub aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Z procesorem NA, dodać 3 łyżki śmietany przez żywności rynny, przetwarzania tylko do połączenia. (Nie tworzą piłkę.) Delikatnie wcisnąć mieszankę w 4-calowy okrąg na plastikowej folii i przykryć. Schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Krem
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
4
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
W małej miseczce wymieszać jagody i kolejne 4 składniki; delikatnie wymieszać. Podziel równomiernie na 6 (8-uncji) ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki Amerykańskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Cukierki Peachie-o
6
Rozpakuj schłodzone ciasto; podziel ciasto na 6 równych porcji; uformuj każdą porcję w kulkę. Poklepać każdą kulkę po powierzchni mąki w szorstki dysk, który zmieści się na szczycie ramekinów. (Będzie to około 4 cale.) Wierzchnia mieszanka jagodowa z ciastem, wewnątrz górna krawędź ramekiny (nie zagniatana jak ciasto).
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Umyj wierzch każdej skórki pozostałą 1 łyżką śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
8
Połączyć cynamon i 2 łyżki cukru w małej misce; posypać mieszaninę równomiernie Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
9
Ułożyć ramekiny na blasze i wstawić do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Piekarnik
10
Piec w 400 przez 20 minut lub aż skorupa jest złoty kolor i owoce bulgotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z lodami śmietanowymi.