Ciasto Jabłkowo-Żurawinowe Do Góry Nogami

Ciasto Jabłkowo-Żurawinowe Do Góry Nogami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta jabłkowo-żurawinowego do góry nogami. Ten przepis służy 8 i kosztuje 33 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 203 kalorie, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 98 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka gotowania jabłko, wanilia, oryginalna mieszanka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to ciasto bez jajek z jabłkiem do góry nogami / apple upside down cake, Szarlotka Żurawinowo-Orzechowa, oraz Ciasta z jabłkami i żurawiną.

Instrukcje

1
Piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Roztopić masło w okrągłej patelni, 9x1 1/2 cala lub kwadratowej patelni, 8x8x2 cale, w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Posypać brązowym cukrem na maśle. Ułóż plastry jabłka w jednej warstwie na brązowym cukrze. Łyżka sosu żurawinowego między plasterkami jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Beat pozostałe składniki w dużej misce z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na średniej prędkości 3 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać ciasto na jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
6
Piec 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Natychmiast poluzuj krawędź ciasta, przesuwając nóż wokół krawędzi patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
7
Umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami na patelni; obróć płytę i patelnię. Pozostawić patelnię na torcie kilka minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Odstawić ciasto na co najmniej 10 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn