Ciasto Jabłkowo-Żurawinowe Do Góry Nogami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta jabłkowo-żurawinowego do góry nogami. Ten przepis służy 8 i kosztuje 33 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 203 kalorie, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 98 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka gotowania jabłko, wanilia, oryginalna mieszanka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to ciasto bez jajek z jabłkiem do góry nogami / apple upside down cake, Szarlotka Żurawinowo-Orzechowa, oraz Ciasta z jabłkami i żurawiną.
Instrukcje
Roztopić masło w okrągłej patelni, 9x1 1/2 cala lub kwadratowej patelni, 8x8x2 cale, w piekarniku.
Posypać brązowym cukrem na maśle. Ułóż plastry jabłka w jednej warstwie na brązowym cukrze. Łyżka sosu żurawinowego między plasterkami jabłka.
Beat pozostałe składniki w dużej misce z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na średniej prędkości 3 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Natychmiast poluzuj krawędź ciasta, przesuwając nóż wokół krawędzi patelni.
Umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami na patelni; obróć płytę i patelnię. Pozostawić patelnię na torcie kilka minut.
Odstawić ciasto na co najmniej 10 minut przed podaniem.