Ciasto jabłkowo-malinowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cynamonu, wszystkie klasyczne ciasto, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Szarlotki Cynamonowe, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrób ciasto zgodnie z zaleceniami, pulsując w 2 łyżkach. cukier z mąką i solą. Uformuj ciasto na 2 dyski. Owinąć w plastik; schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2
Rozgrzej piekarnik do 204°; umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika. Blachę do pieczenia wyłożyć folią. Zrobić nadzienie: w misce wymieszać jabłka, maliny, skórkę z cytryny i sok, tapiokę, wanilię, cynamon i 1/2 szklanki cukru.