Ciasto Jabłkowo-Malinowe

Ciasto Jabłkowo-Malinowe
Ciasto jabłkowo-malinowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cynamonu, wszystkie klasyczne ciasto, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Szarlotki Cynamonowe, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób ciasto zgodnie z zaleceniami, pulsując w 2 łyżkach. cukier z mąką i solą. Uformuj ciasto na 2 dyski. Owinąć w plastik; schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2
Rozgrzej piekarnik do 204°; umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika. Blachę do pieczenia wyłożyć folią. Zrobić nadzienie: w misce wymieszać jabłka, maliny, skórkę z cytryny i sok, tapiokę, wanilię, cynamon i 1/2 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
TapiokaTapioka
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
3
Rozwałkuj każdy krążek ciasta w 12-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Przenieś 1 na 9-calowy talerz. Przyciąć krawędzie. Łyżka do napełniania.
5
Umieść drugi dysk nad wypełnieniem. Przyciąć krawędzie, pozostawiając 1-calowy zwis. Fold górne krawędzie pod; zagniatane do uszczelnienia.
6
Wytnij otwory wentylacyjne na górze. Lekko umyć skórkę z ubitym jajkiem; posypać 2 łyżkami. cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
7
Umieścić na blasze do pieczenia; piec do wypełnienia pęcherzyków i skorupa jest złoty, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
8
Ostudzić przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn