Ciasto Imbirowo-Gruszkowe Do Góry Nogami

Ciasto Imbirowo-Gruszkowe Do Góry Nogami
Ciasto imbirowo-gruszkowe do góry nogami może być właśnie deserem, którego szukasz. Na 93 centy za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 8 porcji z 369 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pekany, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gruszka Do Góry Nogami Ciasto Imbirowe, Ciasto gruszkowo-imbirowe do góry nogami, oraz Ciasto Gruszkowo-Imbirowe Do Góry Nogami podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dolna linia i boki nasmarowanego 9-in. talerz do głębokiego ciasta z pergaminem; pokryć sprayem do gotowania. Na skorupę, w dużej misce, połącz mąki, sól i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Pokroić w maśle, aż będzie kruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
Dodać ocet; stopniowo dodawać wodę, podrzucając widelcem, aż ciasto utworzy kulkę. Podzielić ciasto na pół tak, aby jedna porcja była nieco większa od drugiej; owinąć każdą w folię. Przechowywać w lodówce przez 15 minut lub do łatwego w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
4
Rozgrzej piekarnik do 375°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Połącz orzechy, brązowy cukier i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
6
Rozprowadzić na przygotowanym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
7
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkować większą porcję ciasta, aby pasowała do przygotowanego talerza ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Ciasto przełożyć na masę orzechową. Wytnij ciasto nawet z krawędzią.
9
Składniki nadzienia umieścić w dużej misce; wrzucić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Przełożyć na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
11
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12
Umieść nad nadzieniem. Krawędzie Trim, seal i flet.
13
Pokrój szczeliny w cieście.
14
Piec 60-70 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa, a nadzienie będzie bąbelkowe. Schłodzić na drucianym stojaku 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
15
Ostrożnie poluzuj pergamin wokół krawędzi ciasta; Odwróć ciasto na talerz do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
16
Wyjąć i wyrzucić papier. Schłodzić co najmniej 15 minut przed podaniem.
17
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn