Ciasto imbirowo-gruszkowe do góry nogami może być właśnie deserem, którego szukasz. Na 93 centy za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 8 porcji z 369 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pekany, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gruszka Do Góry Nogami Ciasto Imbirowe, Ciasto gruszkowo-imbirowe do góry nogami, oraz Ciasto Gruszkowo-Imbirowe Do Góry Nogami podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dolna linia i boki nasmarowanego 9-in. talerz do głębokiego ciasta z pergaminem; pokryć sprayem do gotowania. Na skorupę, w dużej misce, połącz mąki, sól i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Cukierki Peachie-o
2
Pokroić w maśle, aż będzie kruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
Dodać ocet; stopniowo dodawać wodę, podrzucając widelcem, aż ciasto utworzy kulkę. Podzielić ciasto na pół tak, aby jedna porcja była nieco większa od drugiej; owinąć każdą w folię. Przechowywać w lodówce przez 15 minut lub do łatwego w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala