Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z gruszką i żurawiną. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. 29 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka jajek, gruszek, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Bourbon-Gruszka, Tartaletki żurawinowo-gruszkowe z lodami żurawinowymi, oraz Ciasto Żurawinowe Gruszkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 218°. zrobić ciasto crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pieczona skorupa zgodnie z zaleceniami na pudełku za pomocą 9-calowego szklanego talerza. Ukłuj skorupę obficie widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Piec 9 do 11 minut lub aż złoty kolor. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.Cool 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Ułóż plastry gruszki i żurawiny w pieczonej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Połówki Gruszek W Syropie
5
W średniej misce, z trzepaczką, ubić cukier, gałkę muszkatołową, śmietanę i jajka, aż będzie gładka i dobrze wymieszana.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Zalać równomiernie owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
8
Piec 40 do 45 minut dłużej lub aż krem jest po prostu zestaw i gruszki są przetargu widłowego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
W małym rondlu wymieszaj skrobię kukurydzianą z 1 łyżką ajerkoniaku, aż mieszanina będzie gładka. Trzepaczką ubić pozostały ajerkoniak; gotować na średnim ogniu od 6 do 8 minut, stale mieszając, aż mieszanina zacznie się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Pokruszone Twarde Cukierki Toffi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Zdjąć z ognia; wymieszać z rumem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód Cytrusowy
11
Podawać na cieście ciepłym sosem. Ciasto i sos przechowywać w lodówce.