Ciasto Gruszkowo-Kukurydziane Crunch
Gruszka-Cornmeal Crunch ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka białka jaja, ekstrakt waniliowy, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Upside Down Pear Crunch Coffee Cake for # TwelveLoaves, Gruszka ciasto kawowe z imbirem Pecan Crunch polewa, oraz Tarta jabłkowo-gruszkowa ze skórką z mąki kukurydzianej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 5 składników (mąka przez imbir) połączyć w dużej misce i pokroić w margarynę blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą mączkę.
Usuń 3/4 szklanki mieszanki mąki i umieścić w małej misce. Wymieszać orzechy pekan; odstawić na bok mieszaninę orzechów pekan.
Do pozostałej mieszanki mąki dodać proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól i wymieszać z gruszką.
Połączyć śmietanę, wanilię, skórkę cytryny, jajko i białko jaja; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego.
Wlać ciasto do 13 x 9-calowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania, a na wierzchu mieszaninę orzechów pekan.
Piec w 350 przez 50 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.