Ciasto Francuskie Z Jeżyn
Jeżyna ciasto francuskie tarty może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka cukru turbinado, twarogu, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 22%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Francuskie Tarty Pomidorowe, Ciasto Francuskie Tarty Pomidorowe, oraz Ciasto Francuskie Śniadanie Tarty Jajeczne.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj prześcieradło.
Wymieszać serek, cukier i cynamon razem w misce, aż dokładnie wymieszać. Odstawić.
Umieścić skorupki ciasta francuskiego na przygotowanym arkuszu ciastek.
Posmaruj każdą skorupkę mlekiem i posyp cukrem turbinado.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż muszle rozwinąć i włączyć złoty kolor, 10 do 15 protokół. Obserwuj uważnie, aby upewnić się, że muszle pieką dokładnie, ale nie przesadzaj.
Wyjmij skorupy z piekarnika i użyj widelca, aby usunąć nakrętkę z każdej skorupy. Odstaw nakrętki na bok.
Łyżka 2 łyżki mieszanki twarogu do każdej skorupki. Wierzch z 6 do 8 jeżyn.
Na każdej skorupce na jagodach ułożyć nakrętkę z ciasta francuskiego.
Powrót wypełnione skorupy ciasta do piekarnika, i piec, aż blaty ciasta są złotobrązowe i nadzienie jest ciepłe, o 5 minut więcej.