Ciasto Francuskie Z Jeżyn

Ciasto Francuskie Z Jeżyn
Jeżyna ciasto francuskie tarty może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka cukru turbinado, twarogu, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 22%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Francuskie Tarty Pomidorowe, Ciasto Francuskie Tarty Pomidorowe, oraz Ciasto Francuskie Śniadanie Tarty Jajeczne.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj prześcieradło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Wymieszać serek, cukier i cynamon razem w misce, aż dokładnie wymieszać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Umieścić skorupki ciasta francuskiego na przygotowanym arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Ciasta FrancuskiegoMuszle Ciasta Francuskiego
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
4
Posmaruj każdą skorupkę mlekiem i posyp cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż muszle rozwinąć i włączyć złoty kolor, 10 do 15 protokół. Obserwuj uważnie, aby upewnić się, że muszle pieką dokładnie, ale nie przesadzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Wyjmij skorupy z piekarnika i użyj widelca, aby usunąć nakrętkę z każdej skorupy. Odstaw nakrętki na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Łyżka 2 łyżki mieszanki twarogu do każdej skorupki. Wierzch z 6 do 8 jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
8
Na każdej skorupce na jagodach ułożyć nakrętkę z ciasta francuskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
9
Powrót wypełnione skorupy ciasta do piekarnika, i piec, aż blaty ciasta są złotobrązowe i nadzienie jest ciepłe, o 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn