Ciasto Francuskie Z Dzikimi Grzybami
Ciasto francuskie z dzikimi grzybami może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na ciasto. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. 10 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz parmezan, oliwę z oliwek, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na not so awesome spoonacular score of 27%. Spróbuj Dzikie Grzyby Ragoût W Muszlach Ciasta Francuskiego, Ivo ' s Mushroom por ciasto francuskie Trójkąty, oraz Cheesy Mushroom Puff Pastry Bites podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotkę; gotować i mieszać do miękkości, około 5 minut. Podgrzać do średnio-niskiej i dodać grzyby. Gotować i mieszać, aż grzyby zmniejszą się o połowę, około 15 minut. Wymieszać z pieczonym czosnkiem, parmezanem i tymiankiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać ze śmietaną.
Wyjąć z ognia i pozostawić mieszaninę grzybów do ostygnięcia. Będzie gęstnieć, gdy się ochłodzi.
Rozwiń arkusz ciasta na mąkę i lekko zwiń w kwadrat 12 x 15 cali.
Pokroić w osiemnaście 3-calowych kwadratów.
Umieść w środku każdego kwadratu zmontowaną łyżeczkę nadzienia grzybowego. Złożyć ciasto na nadzienie, tworząc trójkąt. Mocno zaciśnij krawędzie za pomocą widelca, aby uszczelnić.
Piec 12 do 16 minut,lub do złotego koloru.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.