Ciasto Francuskie Z Dzikimi Grzybami

Ciasto Francuskie Z Dzikimi Grzybami
Ciasto francuskie z dzikimi grzybami może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na ciasto. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. 10 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz parmezan, oliwę z oliwek, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na not so awesome spoonacular score of 27%. Spróbuj Dzikie Grzyby Ragoût W Muszlach Ciasta Francuskiego, Ivo ' s Mushroom por ciasto francuskie Trójkąty, oraz Cheesy Mushroom Puff Pastry Bites podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać szalotkę; gotować i mieszać do miękkości, około 5 minut. Podgrzać do średnio-niskiej i dodać grzyby. Gotować i mieszać, aż grzyby zmniejszą się o połowę, około 15 minut. Wymieszać z pieczonym czosnkiem, parmezanem i tymiankiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pieczony CzosnekPieczony Czosnek
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
KremKrem
TymianekTymianek
4
Wyjąć z ognia i pozostawić mieszaninę grzybów do ostygnięcia. Będzie gęstnieć, gdy się ochłodzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
5
Rozwiń arkusz ciasta na mąkę i lekko zwiń w kwadrat 12 x 15 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Pokroić w osiemnaście 3-calowych kwadratów.
7
Umieść w środku każdego kwadratu zmontowaną łyżeczkę nadzienia grzybowego. Złożyć ciasto na nadzienie, tworząc trójkąt. Mocno zaciśnij krawędzie za pomocą widelca, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
8
Piec 12 do 16 minut,lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn