Ciasto dyniowo-pomarańczowe mascarpone wymaga ok. 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 612 kalorii, 8G białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cukier, skórkę z cytryny, zmielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak wielki spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Ciasto Dyniowo-Pomarańczowe Mascarpone, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
W 10-in. pie pan, wymieszaj razem okruchy gingersnap z roztopionym masłem i naciśnij na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
Piec do zestawu, o 6 protokół. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Zwiększ ciepło do 35
5
W dużej misce ubić serek śmietankowy, mascarpone i 2/3 szklanki cukru na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Mascarpone
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj jajka po jednym na raz, ubijając przez 30 sekund po każdym jajku.
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Wymieszać na gładką masę.
9
Wlać nadzienie do skorupy i piec, aż krawędzie będą twarde, ale centrum nadal trochę jiggles, 45 do 50 minut (piec wszelkie dodatkowe nadzienie w ramekins). Schłodzić do temperatury pokojowej, następnie schłodzić co najmniej 6 godzin i do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Gdy będziesz gotowy do podania, ubij śmietanę, crme frache i pozostałe 2 łyżki. cukier i 1 łyżeczka. Likier pomarańczowy w dużej misce do uzyskania miękkich pików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Pomarańczowy
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego