Ciasto Dyniowo-Pomarańczowe Mascarpone

Ciasto Dyniowo-Pomarańczowe Mascarpone
Ciasto dyniowo-pomarańczowe mascarpone wymaga ok. 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 612 kalorii, 8G białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cukier, skórkę z cytryny, zmielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak wielki spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Ciasto Dyniowo-Pomarańczowe Mascarpone, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
W 10-in. pie pan, wymieszaj razem okruchy gingersnap z roztopionym masłem i naciśnij na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
Piec do zestawu, o 6 protokół. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Zwiększ ciepło do 35
5
W dużej misce ubić serek śmietankowy, mascarpone i 2/3 szklanki cukru na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
MascarponeMascarpone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodaj jajka po jednym na raz, ubijając przez 30 sekund po każdym jajku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Dodaj dynię, 1 łyżeczka. Likier pomarańczowy, Skórki cytrusowe, cynamon, imbir, gałka muszkatołowa i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8
Wymieszać na gładką masę.
9
Wlać nadzienie do skorupy i piec, aż krawędzie będą twarde, ale centrum nadal trochę jiggles, 45 do 50 minut (piec wszelkie dodatkowe nadzienie w ramekins). Schłodzić do temperatury pokojowej, następnie schłodzić co najmniej 6 godzin i do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Gdy będziesz gotowy do podania, ubij śmietanę, crme frache i pozostałe 2 łyżki. cukier i 1 łyżeczka. Likier pomarańczowy w dużej misce do uzyskania miękkich pików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Podawać ciasto z bitą śmietaną pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn