Ciasto dyniowe Sary
Ciasto dyniowe Sary to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony cynamon, mielony imbir, puree z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Ciasto dyniowe Sary, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Połączyć cukier, sól, cynamon, gałka muszkatołowa, imbir, ziele angielskie, goździki, puree z dyni, odparowane mleko i jajka; blending until smooth.
Wlać ciasto do przygotowanej nieobrobionej skorupy ciasta.
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 15 minut, a następnie obniżyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C). Kontynuuj piec przez około kolejne 40 minut lub do momentu, aż ciasto będzie twarde.