Ciasto dyniowe Sary

Ciasto dyniowe Sary
Ciasto dyniowe Sary to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony cynamon, mielony imbir, puree z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Ciasto dyniowe Sary, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Połączyć cukier, sól, cynamon, gałka muszkatołowa, imbir, ziele angielskie, goździki, puree z dyni, odparowane mleko i jajka; blending until smooth.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Wlać ciasto do przygotowanej nieobrobionej skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Unbaked Pie CrustUnbaked Pie Crust
4
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 15 minut, a następnie obniżyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C). Kontynuuj piec przez około kolejne 40 minut lub do momentu, aż ciasto będzie twarde.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn