Ciasto dyniowe mamy
Mama ' s Pumpkin Pie jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 575 kalorii, 11g białka, oraz 21 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru, dyni, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups.
Instrukcje
Dopasuj piecrust do 9-calowej płyty pieplate zgodnie ze wskazówkami opakowania; złóż krawędzie pod i zaciśnij.
Połączyć dyni i pozostałych składników; beat na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 2 protokół.
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut. Zmniejszyć ogień do 350; piec 50 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Cool on wire rack.