Ciasto Dyniowe Bez Pieczenia

Ciasto Dyniowe Bez Pieczenia
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 96 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Idź do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, env. żelatyna knox, gotowa do użycia crumb crust graham cracker i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj No Bake S ' mores Pie, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz No Bake Almond Butter Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj skondensowane mleko, cynamon, imbir i gałkę muszkatołową z trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
CynamonCynamon
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Posypać żelatynę wodą w średnim rondlu; odstawić 1 min. Gotować na małym ogniu 2 min. lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać mieszaninę mleka; mieszać aż do wymieszania. Kontynuuj gotowanie 5 min. lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
4
Zdjąć z ognia. Wymieszać z dynią. Łyżka do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Przed podaniem każdą porcję polać chłodnym batem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn