Ciasto Dyniowe
Ciasto dyniowe wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 85 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 21 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz zmielony cynamon, wanilia, creme fraiche i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
W dużej misce do mieszania, połączyć puree Dynia, creme fraiche, brązowy cukier, sól, cynamon, imbir, i goździki i ubijać razem, aż dokładnie wymieszane. Wymieszać z jaj, wanilia, i brandy lub rum.
Ubić ponownie, aż do całkowitego wymieszania.
Usypać mieszaninę dyni w skorupce ciasta i delikatnie potrząsnąć patelnią, aby pomóc jej znaleźć jej poziom.
Piec około 1 godziny, aż ustawi się na środku.