Ciasto Do Pizzy Bezglutenowe

Ciasto Do Pizzy Bezglutenowe
Przepis bezglutenowa pizza Crust jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 90 centów za porcję, dostajesz skórkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię ziemniaczaną, jajko, mąkę ryżową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Bezglutenowe Taco Pizza z Udi bezglutenowe Pizza Crust, Ciasto Do Pizzy Bezglutenowe, oraz Ciasto Do Pizzy Bezglutenowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mąkę, drożdże, psyllium i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Wlać tę mieszaninę do miski miksera stojącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Kończąc ciasto: z mikserem stojącym na niskim poziomie, dodaj oliwę z oliwek, a następnie jajko. Powoli wlać wodę. Oto ważna część: bezglutenowe ciasto na pizzę nie będzie wyglądać tak samo jak ciasto na gluten. Będzie o wiele bardziej wilgotne, nawet trochę jak ciasto naleśnikowe. Gdy wlewasz wodę, Szukaj ciasta, które połączy się wokół wiosła. Jednak po wyłączeniu miksera ciasto powinno natychmiast spaść z łopatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4
Pozwalając ciasto rosnąć: zeskrobać ciasto na pizzę do dużej nasmarowanej miski. Przykryj folią i ustaw miskę w ciepłym miejscu. Ciasto bezglutenowe nie rośnie tak bardzo jak ciasto glutenowe. Zamiast tego szukasz ciasta, aby całkowicie nawodnić i zwiększyć rozmiar o około jedną trzecią. Gdy ciasto nieco podniosło się i ma konsystencję tradycyjnego ciasta, około 1 1/2 godziny, jesteś gotowy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F. Jeśli masz kamień do pizzy - a zalecamy to - włóż go teraz do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Jeśli posiadasz skórkę do pizzy, połóż na niej kawałek pergaminu. Jeśli nie posiadasz, umieść pergamin na patelni do pizzy lub blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
3
Połóż ciasto na pergaminie, a następnie na wierzch innym o tym samym rozmiarze. Używając rąk lub wałka do ciasta, spłaszczyć ciasto powoli i równomiernie. Chcesz ciasto na pizzę o średnicy 12 cali. Weź górny kawałek pergaminu z ciasta na pizzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4
Na wierzch ciasta posypać oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
5
Piec ciasto w piekarniku, aż krawędzie zaczynają brązowo i chrupiące, a górna część pizzy jest trochę jędrne w dotyku, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Wyciągnij ciasto na pizzę i top z dowolnymi dodatkami, których pragniesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
7
Wszystkie mąki wlać do dużego pojemnika. (Sklepy z zaopatrzeniem restauracji sprzedają duże plastikowe pojemniki, które dobrze pasują do tego celu. Możesz również użyć dużego szklanego słoika.) Potrząsać, potrząsać i mocniej potrząsać, aż wszystkie mąki staną się jednym kolorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn