Ciasto Do Pizzy Bezglutenowe

Ciasto Do Pizzy Bezglutenowe
Przepis bezglutenowa pizza Crust jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 90 centów za porcję, dostajesz skórkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię ziemniaczaną, jajko, mąkę ryżową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Bezglutenowe Taco Pizza z Udi bezglutenowe Pizza Crust, Ciasto Do Pizzy Bezglutenowe, oraz Ciasto Do Pizzy Bezglutenowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mąkę, drożdże, psyllium i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Wlać tę mieszaninę do miski miksera stojącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Kończąc ciasto: z mikserem stojącym na niskim poziomie, dodaj oliwę z oliwek, a następnie jajko. Powoli wlać wodę. Oto ważna część: bezglutenowe ciasto na pizzę nie będzie wyglądać tak samo jak ciasto na gluten. Będzie o wiele bardziej wilgotne, nawet trochę jak ciasto naleśnikowe. Gdy wlewasz wodę, Szukaj ciasta, które połączy się wokół wiosła. Jednak po wyłączeniu miksera ciasto powinno natychmiast spaść z łopatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4
Pozwalając ciasto rosnąć: zeskrobać ciasto na pizzę do dużej nasmarowanej miski. Przykryj folią i ustaw miskę w ciepłym miejscu. Ciasto bezglutenowe nie rośnie tak bardzo jak ciasto glutenowe. Zamiast tego szukasz ciasta, aby całkowicie nawodnić i zwiększyć rozmiar o około jedną trzecią. Gdy ciasto nieco podniosło się i ma konsystencję tradycyjnego ciasta, około 1 1/2 godziny, jesteś gotowy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F. Jeśli masz kamień do pizzy - a zalecamy to - włóż go teraz do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Jeśli posiadasz skórkę do pizzy, połóż na niej kawałek pergaminu. Jeśli nie posiadasz, umieść pergamin na patelni do pizzy lub blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
3
Połóż ciasto na pergaminie, a następnie na wierzch innym o tym samym rozmiarze. Używając rąk lub wałka do ciasta, spłaszczyć ciasto powoli i równomiernie. Chcesz ciasto na pizzę o średnicy 12 cali. Weź górny kawałek pergaminu z ciasta na pizzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4
Na wierzch ciasta posypać oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Piec ciasto w piekarniku, aż krawędzie zaczynają brązowo i chrupiące, a górna część pizzy jest trochę jędrne w dotyku, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyciągnij ciasto na pizzę i top z dowolnymi dodatkami, których pragniesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
7
Wszystkie mąki wlać do dużego pojemnika. (Sklepy z zaopatrzeniem restauracji sprzedają duże plastikowe pojemniki, które dobrze pasują do tego celu. Możesz również użyć dużego szklanego słoika.) Potrząsać, potrząsać i mocniej potrząsać, aż wszystkie mąki staną się jednym kolorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn