Ciasto Czekoladowo-Serowe
Ciasto czekoladowo-serowe wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 22 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, kakao w proszku, ekstrakt z wanilii, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, Biała i ciemna czekolada kremowo-serowa Batoniki czekoladowe, oraz My Ultimate Chocolate Cake With A White Chocolate Cream Cheese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól przesiać. Odstawić.
W dużej misce, śmietana razem 1/2 szklanki masła, olej, i 1 1/4 cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić w 2 jajka, po jednym na raz, a następnie wymieszać z cukinią. Ubić mieszankę mąki na przemian z maślanką.
Połowę ciasta wlać do przygotowanej patelni.
Zrobić nadzienie: w średniej misce, ubić serek śmietankowy, 2 łyżki masła.
Połączyć 1/4 szklanki cukru i skrobi kukurydzianej; ubić do mieszaniny serek śmietankowy, aż będzie gładka. Ubić w 1 jajku, mleku i wanilii.
Wlać ciasto na patelni, równomiernie rozprowadzając.
Pozostałe ciasto przelać na segregację.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 50 do 60 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.