Ciasto czekoladowo-kremowe z nie wypiekaną skórką Grahama
Need a deser bezglutenowy? Ciasto z kremem czekoladowym z ciasto Graham bez pieczenia może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Cookie Madness ma 529 fanów. Jeśli masz skąpe Puchar skrobi kukurydzianej, vanillan ekstrakt, cynamon grahams, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj No Bake Oreo Pie with Chocolate Graham Cracker Crust, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Idealne ciasto Graham Cracker {piec i nie-piec} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić skórkę, zmiel krakersy graham w robocie kuchennym lub po prostu zmiażdż je wałkiem do ciasta. Należy uzyskać około 1 2/3 szklanki okruchy.
Wlać do miski i wymieszać z cukrem.
Dodać zmiękczone masło i wymieszać, aż mieszanina połączy się po uszczypnięciu. Naciśnij na 9 calowy talerz głęboki szklany Pie dish. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do use.To wykonaj nadzienie, połącz proszek kakaowy i skrobię kukurydzianą w dużym (3 ćwiartce) rondlu, który nie jest jeszcze podgrzany.
Dodać wodę i ubijać, aż będzie gładka.
Ubij w Orle i żółtka, aż będą gładkie.
Umieść rondel na kuchence i włącz ciepło do średniego. Gotować, ubijając stale, aż mieszanina zgęstnieje (powinno to zająć około 5 minut). Gdy gęsty i bulgotanie, kontynuować ubijanie przez kolejne 30 lub 40 sekund, a następnie zdjąć z ognia i ubić masło. Po rozpuszczeniu masła ubijamy wanilią.Ustaw kawałek papieru woskowego na powierzchni i pozostaw do ostygnięcia na około 5 do 8 minut (nie chcesz, aby super gorące wypełnienie stopiło masło w skorupie)przed wlewaniem do skorupy skorupy pie. Schłodzić ciasto przez kilka godzin. Osłodzoną bitą śmietanę rozłóż na brzegach lub, jeśli wolisz, rozłóż na całej górze.