Ciasto czekoladowe i Parfaits Berry może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, chłodną bitą polewę, syrop o smaku czekoladowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chocolate Berry Parfaits, Parfaits Czekoladowo-Jagodowe, oraz Parfaits Czekoladowo-Kiwi-Jagodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, złożyć syrop czekoladowy do ubitej polewy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Czekoladowy
Bitą Polewą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W dużej misce do mikrofali, dżem malinowy mikrofalowy na wysokie 30 sekund lub do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać truskawki, maliny i jeżyny; wymieszać, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jeżyny
Truskawki
Maliny
4
Aby zmontować, podziel 2 szklanki kostek ciasta równomiernie na 8 kieliszków do parfaitu, wina lub szampana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szampan
Wino
5
Każdą warstwę polać połową ubitej polewy czekoladowej i połową mieszanki jagodowej. Powtórz warstwy z pozostałymi 2 szklankami kostek ciasta, bitą polewą czekoladową i jagodami.