Ciasto Czekoladowo-Dyniowe Slow Cooker
Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cool whip bita polewa, galaretka czekolada Fudge smak pudding instant, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Dyniowe Slow Cooker, Slow Cooker Pumpkin Spoon Cake, oraz Slow Cooker Pumpkin Spice Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskać wnętrze wolnej kuchenki sprayem do gotowania.
Rozłóż dynię równomiernie na dnie wolnej kuchenki.
Wymieszać budyń z galaretką i ciasto wymieszać w osobnej misce.
Rozprowadzić mieszankę galaretki i ciasta równomiernie na dyni w wolnej kuchence i skropić roztopione masło na wierzchu.
Na wierzch posypać odrobiną cynamonu.
Gotować na wysokościach przez 3 godziny.
Podawać z chłodnym batem na górze i cieszyć się!