Ciasto Czekoladowe Z Marmuru

Ciasto Czekoladowe Z Marmuru
Ciasto czekoladowe z marmuru może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 42 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką kakao, cukier, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto Z Blachy Marmurowej, Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake), oraz Ciasto Czekoladowo-Marmurowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Beat masło i 1 1/2 szklanki cukru na średniej prędkości z ciężkich mikser elektryczny stoisko 4 do 5 minut lub aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Ubić w ekstrakcie z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
JajkoJajko
4
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
5
Dodać do mieszanki masła na przemian z pół na pół, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu, zatrzymując się, aby skrobać miskę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Łyżka 1 1/4 szklanki ciasto do 2-qt. miskę i wymieszać z kakao, 3 łyżki. gorącej wody, a pozostałe 1/4 szklanki cukru do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Rozłóż pozostałe ciasto waniliowe na wysmarowanej i zalanej mąką patelni o wymiarach 15 x 10 cali z galaretką. Łyżka ciasto czekoladowe na ciasto waniliowe na patelni; delikatnie obracać nożem lub małą szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
PatelniaPatelnia
8
Piec w temperaturze 325 przez 23 do 28 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu (około 1 godziny).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Wierzch ciasta polać lukrem Mocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MochaMocha
TrudnośćTwardy
Gotowe W48 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn