Ciasto Czekoladowe Wiśniowe Do Góry Nogami
Potrzebujesz deser bezmleczny? Ciasto czekoladowe wiśniowe do góry nogami może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 15 porcji z 265 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Za 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 133 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz pod ręką sól, olej roślinny, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik nie jest tak super. Podobne przepisy obejmują Ciasto czekoladowe wiśniowe do góry nogami, Ciasto Wiśniowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Wiśniowe Do Góry Nogami.
Instrukcje
Rozłóż równomiernie nadzienie do ciasta na dnie natłuszczonej patelni o wymiarach 9x13 cali.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, kakao, sodę oczyszczoną i sól.
W innej misce połącz wodę, olej, ocet i wanilię.
Dodaj te płynne składniki do mieszanki mąki naraz. Mieszaj, aż się zwilży.
Wylej ciasto równomiernie na nadzienie do ciasta wiśniowego.
Piec w piekarniku nagrzanym do 350 stopni F ( 175 stopni C) przez 30 do 35 minut.
Pozostaw ciasto do ostygnięcia przez 10 minut na patelni, a następnie odwróć ciasto na półmisku i dalej schładzaj.