Ciasto Czekoladowe Wiśniowe Do Góry Nogami

Ciasto Czekoladowe Wiśniowe Do Góry Nogami
Potrzebujesz deser bezmleczny? Ciasto czekoladowe wiśniowe do góry nogami może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 15 porcji z 265 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Za 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 133 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz pod ręką sól, olej roślinny, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik nie jest tak super. Podobne przepisy obejmują Ciasto czekoladowe wiśniowe do góry nogami, Ciasto Wiśniowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Wiśniowe Do Góry Nogami.

Instrukcje

1
Rozłóż równomiernie nadzienie do ciasta na dnie natłuszczonej patelni o wymiarach 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, kakao, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W innej misce połącz wodę, olej, ocet i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
OcetOcet
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj te płynne składniki do mieszanki mąki naraz. Mieszaj, aż się zwilży.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Wylej ciasto równomiernie na nadzienie do ciasta wiśniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
6
Piec w piekarniku nagrzanym do 350 stopni F ( 175 stopni C) przez 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Pozostaw ciasto do ostygnięcia przez 10 minut na patelni, a następnie odwróć ciasto na półmisku i dalej schładzaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn