Ciasto Czekoladowe Trzęsienie Ziemi I
Ciasto czekoladowe trzęsienie ziemi i jest Wegetariańskie przepis z 14 porcjami. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 194 stwierdziłoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać cukierników' cukier, orzechy włoskie, kokos, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Ciasto Z Trzęsieniem Ziemi, Ciasto Z Trzęsieniem Ziemi, oraz Ciasto Z Trzęsieniem Ziemi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Grease one patelnia na ciasto 9x12 cali. Dno patelni tortowej przykryć posiekanymi orzechami i płatkami kokosowymi.
Przygotuj mieszankę tortową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Wlać ciasto na posiekane orzechy i kokos.
Roztopić masło lub margarynę, dodać serek śmietankowy i cukier cukierniczy. Mieszać do wymieszania. Łyżka na niezakłóconym cieście.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 do 42 minut. Uwaga: nie można testować doneness, jak ciasto będzie wyglądać lepki nawet po zakończeniu. Lukier tonie w cieście podczas pieczenia, tworząc białą wstążkę wewnątrz. Składniki na 16 porcji.