Ciasto czekoladowe Pani Stein

Ciasto czekoladowe Pani Stein
Ciasto czekoladowe Pani Stein może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 401 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka, cukiernicy ' cukier, czekolada, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Rick Stein 's Shepherd' s Pie jako gotowane w Indiach, Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, oraz Czekoladowy tort urodzinowy: Diabelski tort z bogatym lukrem czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. masło i mąka wewnątrz 8 do 10-filiżanki karbowanej rury patelni i dotknij nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Mleko i sok z cytryny połączyć w szklanej miarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
3
Pozostaw w ciepłym miejscu (w pobliżu piekarnika wstępnego), przygotowując resztę ciasta; Mleko się zsiadnie. Mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól przesiać do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Przynieś 1/2 cala wody na wolnym ogniu w małym rondlu i wyłącz ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Czekoladę umieścić w kubku budyniowym lub ramekinie i wstawić do gorącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Odstawić, aż czekolada stopi się, następnie wyjąć z wody, uważając, aby nie plusk wody do czekolady, i mieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Odstawcie do wieczora.
8
Ubij masło w misce wytrzymałego miksera stojącego wyposażonego w łącznik łopatkowy onmedium-wysoka prędkość, aż będzie gładka, około 1 minuty. Stopniowo ubić cukier, a następnie dodać wanilię. Beat, aż mieszanina jest bardzo jasny kolor i teksturę, skrobanie od czasu do czasu, o 4 protokół. Stopniowo ubić jajka. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej. Ubij schłodzoną czekoladę. W trzeciej kolejności, na przemian z dwoma równomiernymi dodatkami mieszanki mlecznej, dodaj mieszaninę mąki, skrobając miskę i ubijając, aż będzie gładka po każdym dodaniu. Łyżka ciasta do patelni i wygładzić górę łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Piec, aż wierzch ciasta wróci po delikatnym naciśnięciu palcem, a ciasto włożone do środka ciasta wyjdzie czyste, około 1 godziny. Schłodzić na drucianym stojaku przez10 minut. Odwróć i odkręć ciasto na stojaku i całkowicie ostudzić. Przesiej lekką powłokę cukru konfekcyjnego na wierzchu, jeśli jest używany. (Ciasto można przechowywać w temperaturze pokojowej, zapakowane w folię, do 2 dni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Przedruk za zgodą Sarabeth ' s
11
Bakery: From my Hands to Yours by Sarabeth Levine with Rick Rodgers, © październik 2010 Rizzoli Nowy Jork
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn