Ciasto czekoladowe Pani Stein może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 401 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka, cukiernicy ' cukier, czekolada, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Rick Stein 's Shepherd' s Pie jako gotowane w Indiach, Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, oraz Czekoladowy tort urodzinowy: Diabelski tort z bogatym lukrem czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. masło i mąka wewnątrz 8 do 10-filiżanki karbowanej rury patelni i dotknij nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Mleko i sok z cytryny połączyć w szklanej miarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
3
Pozostaw w ciepłym miejscu (w pobliżu piekarnika wstępnego), przygotowując resztę ciasta; Mleko się zsiadnie. Mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól przesiać do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Papier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Przynieś 1/2 cala wody na wolnym ogniu w małym rondlu i wyłącz ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Czekoladę umieścić w kubku budyniowym lub ramekinie i wstawić do gorącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Duże Pomarańczowe żelki
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Odstawić, aż czekolada stopi się, następnie wyjąć z wody, uważając, aby nie plusk wody do czekolady, i mieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Odstawcie do wieczora.
8
Ubij masło w misce wytrzymałego miksera stojącego wyposażonego w łącznik łopatkowy onmedium-wysoka prędkość, aż będzie gładka, około 1 minuty. Stopniowo ubić cukier, a następnie dodać wanilię. Beat, aż mieszanina jest bardzo jasny kolor i teksturę, skrobanie od czasu do czasu, o 4 protokół. Stopniowo ubić jajka. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej. Ubij schłodzoną czekoladę. W trzeciej kolejności, na przemian z dwoma równomiernymi dodatkami mieszanki mlecznej, dodaj mieszaninę mąki, skrobając miskę i ubijając, aż będzie gładka po każdym dodaniu. Łyżka ciasta do patelni i wygładzić górę łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Piec, aż wierzch ciasta wróci po delikatnym naciśnięciu palcem, a ciasto włożone do środka ciasta wyjdzie czyste, około 1 godziny. Schłodzić na drucianym stojaku przez10 minut. Odwróć i odkręć ciasto na stojaku i całkowicie ostudzić. Przesiej lekką powłokę cukru konfekcyjnego na wierzchu, jeśli jest używany. (Ciasto można przechowywać w temperaturze pokojowej, zapakowane w folię, do 2 dni.)