Ciasto Czekoladowe Nairobi

Ciasto Czekoladowe Nairobi
Ciasto czekoladowe Nairobi wymaga mniej więcej 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 44 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 503 kalorie, 7G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz vanillan ekstrakt, soda oczyszczona, kakao w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, Czekoladowy tort urodzinowy: Diabelski tort z bogatym lukrem czekoladowym, oraz Easy Kids Birthday Cake: Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 9-calowe patelnie do ciast lub ułóż je pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, cukier, sól, kakao w proszku, 3/4 szklanki wody i olej roślinny wymieszać w misce. Ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodać jajka, ekstrakt z wanilii i 1/2 szklanki wody i ubijać przez kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
WodaWoda
JajkoJajko
4
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż powierzchnia ciasta wróci po lekkim naciśnięciu i wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 30 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn