Ciasto Czekoladowe Imbir Brzoskwinia Icebox

Ciasto Czekoladowe Imbir Brzoskwinia Icebox
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 637 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 226 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka cukru, oleju roślinnego, mąki tortowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Brzoskwiniowe Icebox, Ciasto imbirowo - mascarpone Icebox, oraz Ginger Snap Pumpkin Icebox Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla ciasta: wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 163°. Lekko posmaruj patelnię springform sprayem do pieczenia. Spód wyłożyć papierem do pieczenia i po raz kolejny lekko posmarować sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Mąkę, kakao w proszku, 1/2 szklanki cukru, proszek do pieczenia i imbir przesiać na pergaminie. Przesiać mieszaninę, po raz kolejny, do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Mąka TortowaMąka Tortowa
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W średniej misce, ubij razem żółtka, olej, i wanilię, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać do mieszaniny mąki i ubijać razem, aż do połączenia (mieszanina będzie gęsta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Dodać gorącą wodę i ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
W oddzielnej czystej, suchej misce do mieszania lub w misce miksera stojącego, ubij białka i sól z mocowaniem trzepaczki na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty, około 2 minut. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i stopniowo dodawaj pozostałą 1/4 szklanki cukru; kontynuuj ubijanie, aż utworzą się jędrne, błyszczące (ale nie suche) szczyty, o 1 do 2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Wymieszać 1/3 białek w ciasto ciasto, aż dokładnie połączone. Gumową szpatułką delikatnie złóż pozostałe białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
8
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Piec, aż ciasto tester wstawiony w środku ciasta wychodzi czysty, 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Przenieść do regału chłodzącego i ostudzić ciasto na patelni na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Uwolnij sprinfgform, Odwróć ciasto na deskę do krojenia lub płytkę, Usuń dno springform i odklej pergamin. Odwróć ciasto (tak, aby góra była skierowana do góry) na stojak chłodzący i całkowicie ostudź, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
12
Ząbkowanym nożem pokrój ciasto na pół. Ponownie zmontuj formę sprężynową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
13
Ułożyć dolną warstwę ciasta na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Połącz żelatynę i wodę w małej misce i pozostaw do zmiękczenia na 5 minut. Kuchenka mikrofalowa przez 30 sekund i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozbij gingersnaps na kawałki i umieść w dużej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
3
Ułożyć torebkę na ręczniku kuchennym i ubijać młotkiem, aż pierniki zostaną rozbite na średnie i małe kawałki(ciasteczka nie powinny być sproszkowane).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4
Brzoskwinie Pulse, imbir, 1/4 szklanki cukru i wanilia w blenderze lub robocie kuchennym, aż do całkowitego przecieru. Przecedzić do dużej miski. Wymieszać kawałki gingersnap.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wymieszaj pozostały 1 szklankę cukru, wody i syropu kukurydzianego w średnim rondlu o dużym dnie na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej i gotować syrop, aż zarejestruje 114° na termometr cukierki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Podczas gdy syrop wrze, z mikserem elektrycznym wyposażonym w mocowanie trzepaczką, ubij białka jaj i sól z mocowaniem trzepaczką na średnich prędkościach tworzą miękkie szczyty, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Gdy syrop osiągnie temperaturę, mikser pracuje na średniej prędkości, powoli i ostrożnie wlać do białek. Beat aż Na zewnątrz miski jest chłodny w dotyku i białe są grube i błyszczące, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodać żelatynę i ubić tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
9
Wymieszać 1/3 bezy do mieszanki brzoskwiniowej. Gumową szpatułką, złóż pozostałą bezę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
10
Zeskrobać bezę na ciasto w formie wiosennej i wygładzić górę. Ułóż wierzch ciasta na bezie. Zamrażać, aż Zestaw, co najmniej 6 godzin.
11
Do polewy czekoladowej i montażu: doprowadzić śmietanę i syrop kukurydziany na wolnym ogniu w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
12
Zdjąć z ognia.
13
Dodać czekoladę i ubijać do rozpuszczenia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
14
Ułóż ciasto na stojaku chłodzącym ustawionym wewnątrz obramowanej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
15
Rozłóż 1 szklankę glazury na górze i bokach ciasta z przesuniętą łopatką. Zamrażać, aż glazura jest prawie ustawiona, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
16
Wlać pozostałą glazurę na ciasto, i działa szybko, gładkie boki i góry. Naciśnij gingersnaps na obwodzie ciasta. Zamrozić, aż zestaw, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
17
Uruchom duży nóż pod gorącą wodą, aż ostrze będzie ciepłe. Wysusz i pokrój ciasto. Dla łatwego, czystego krojenia, powtórz procedurę przy każdym cięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
18
Podawać schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn