Ciasto Czekoladowe I
Ciasto czekoladowe może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sody oczyszczonej, śmietany, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, Czekoladowy tort urodzinowy: Diabelski tort z bogatym lukrem czekoladowym, oraz Easy Kids Birthday Cake: Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 9 x 13 cala patelni.
Zetrzyj czekoladę. W małym rondlu gotuj mleko i czekoladę, aż mieszanina utworzy krem.
Masło śmietankowe lub margarynę i cukier.
Dodać jajka i śmietanę do śmietany.
Rozpuścić sodę oczyszczoną w wodzie i dodać do kremowanej mieszaniny.
Dodać mąkę i dokładnie wymieszać.
Dodać mieszaninę czekolady i dobrze ubić.
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką patelni o wymiarach 9x13 cali.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 minut do jednej godziny.