Ciasto Czekoladowe I

Ciasto Czekoladowe I
Ciasto czekoladowe może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sody oczyszczonej, śmietany, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, Czekoladowy tort urodzinowy: Diabelski tort z bogatym lukrem czekoladowym, oraz Easy Kids Birthday Cake: Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 9 x 13 cala patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Zetrzyj czekoladę. W małym rondlu gotuj mleko i czekoladę, aż mieszanina utworzy krem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Masło śmietankowe lub margarynę i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
4
Dodać jajka i śmietanę do śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Rozpuścić sodę oczyszczoną w wodzie i dodać do kremowanej mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
6
Dodać mąkę i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
7
Dodać mieszaninę czekolady i dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
8
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką patelni o wymiarach 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 minut do jednej godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn