Ciasto czekoladowe G. G.
Ciasto czekoladowe G. G. może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Mieszanka wody, masła, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake), Ciasto Czekoladowe, oraz Ciasto Czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię z galaretką 11x17.
W dużej misce wymieszać biały cukier i mąkę.
Połącz 1 szklankę masła, wodę i 3 łyżki kakao w proszku w małym rondlu; mieszaj na średnim ogniu, aż masło stopi się i mieszaninę dobrze połączy.
Roztopioną mieszaninę masła zalać cukrem i mąką; dobrze ubić. Ubić sodę oczyszczoną, maślankę, jajka i ekstrakt waniliowy.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, 20 do 25 minut.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia na stojaku z drutu.
Połącz pozostałe 1/2 szklanki masła, 3 łyżki kakao w proszku i mleko w małym rondlu; mieszaj na średnim ogniu, aż masło się stopi i mieszaninę dobrze się połączy. Do masy maślanej ubić cukier puder, miksując, aż lukier będzie gładki. Orzechy pekan wymieszać z lukrem i zalać schłodzonym ciastem.