Ciasto cytrynowo-Tostowo-Kokosowe bezowe może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 454 kalorie, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz mąkę uniwersalną, sól, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, Tosty Kokosowe Gniazda Bezowe, oraz Cytrynowy placek Lodowy bezowy w zapiekanej skórce z orzechów pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszaj mąkę, kokos i sól w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Mąka Uniwersalna
Sól
2
Dodać masło i pokroić, włączając/wyłączając, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3
Ubić żółtko i 2 łyżki wody z lodem w małej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
żółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj do procesora i mieszaj, aż mieszanina zacznie się zlepiać, dodając więcej wody z lodem przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w plastik; schłodzić 2 godziny. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce. Przed zwinięciem lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ciasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
5
Rozwałkuj ciasto na mące do 13-calowej okrągłej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
6
Przenieś do szklanego naczynia o średnicy 10 cali. Fold zwis pod; zaciskać dekoracyjnie. Przekłuć skórkę widelcem; zamrozić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
7
Rozgrzej piekarnik do 191°. ciasto wyłożyć folią; wypełnić suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Piekarnik
8
Piec, aż skorupa jest ustawiona, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Usunąć folię i fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
10
Piec, aż skórka będzie blady złoty, o 15 minut dłużej. Schłodzić całkowicie na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Cukier i skrobię kukurydzianą ubić w ciężkim średnim rondlu, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
3
Ubić żółtka, całe jajka, sok z cytryny i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Jajko
żółtko Jaja
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Ubij na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i po prostu zacznie wrzeć wokół krawędzi, około 6 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Dodać masło; ubijać na gładką masę. Fajne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
Wlać ciepłe nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka w dużej misce, aż spieniony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego i 1 łyżkę cukru pudru i ubijaj, aż uformują się miękkie szczyty. Ubij w pozostałym cukrze, 1 łyżkę stołową na raz, a następnie ubijaj, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty, około 7 minut. Delikatnie złożyć 3/4 szklanki tosty Kokosowe do bezy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Cukier Puder
Kokos
Cukier
3
Rozłóż bezę kokosową na ciepłym nadzieniu, całkowicie pokrywając, uszczelniając bezę do krawędzi skórki i montując w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Piec ciasto 30 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 275°f; piec 30 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Posypać pozostałe 1/4 szklanki tosty Kokosowe na ciasto; nadal piec, aż beza jest światło złoty brąz i ustawić, gdy ciasto jest lekko wstrząśnięty, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Przenieść ciasto do stojaka i ostudzić całkowicie, około 4 godzin. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce odkryte.)