Ciasto Cytrynowo-Bezowe

Ciasto Cytrynowo-Bezowe
Chunky Lemon beza Pie jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz krem z kamienia nazębnego, dysku, soli i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy, Meyer cytrynowy placek bezowy z imbirem cytrynowy placek Ciasteczkowy, oraz Pikantny pudding cytrynowy z lodami bezowymi cytrynowymi.

Instrukcje

1
Ćwiartka cytryny wzdłuż. Pokrój ćwiartki cytryny w poprzek tak cienko, jak to możliwe, odrzucając kawałki końcowe, które są po prostu skórki i pestki. Umieść plasterki cytryny w dużej misce z cukrem. Wrzucić do połączenia, przykryć, i odstawić co najmniej 24 godzin i do 2 dni w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść stojak piekarnika na najniższym poziomie i rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Lekko kurz licznik i wałek do ciasta z mąką, a następnie rozpakować ciasto. Z krótkimi pociągnięciami od środka na zewnątrz, rozwałkować ciasto do 12-in. koło (ok. grube), obracając 90 po każdym 3 lub 4 przejściu wałka do ciasta, aby nie przyklejał się.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
4
Przenieść ciasto do 9-in. pie pan, pozwalając mu spaść na miejsce (jeśli naciśniesz lub rozciągniesz ciasto, kurczy się z powrotem po upieczeniu). Trim zwis do 1/2 cala., następnie wsuń krawędź pod. Przykryć folią i przechowywać w lodówce 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Forma PieForma Pie
5
W międzyczasie całe jajka i żółtko ubić w średniej misce, aż się spienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Odcedzić cytryny (reserving liquid) i dodać plastry cytryny i 1 1/4 szklanki reserved liquid do jaj. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
JajkoJajko
7
Wlać nadzienie do skorupy. Przykryć folią i piec 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Zdjąć folię, zmniejszyć ogień do 325 i piec kolejne 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Wyjąć z piekarnika, ale pozostawić włączony piekarnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
W dużej czystej misce ubijaj białka, sól i śmietanę z kamienia nazębnego, aby uzyskać miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Dodać brązowe i granulowane cukry i ubijać do uzyskania lśniących, jędrnych szczytów.
12
Rozłóż bezę na gorącym cieście i wróć do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Piec do góry jest dmuchany i głęboki brązowy, o 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Ostudzić całkowicie, co najmniej 3 1/2 godziny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn