Ciasto Burbon Z Brzoskwinią Imbirową
Imbir brzoskwiniowy Bourbon Pie może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 194 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cynamon, imbir, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bourbon, brzoskwinia i dżem imbirowy, Ciasto Bourbon-Gruszka, oraz Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla skorupy: Ustaw stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Rozwałkuj skorupę ciasta na 12-calowe koło, a następnie wciśnij ją w 9-calowy talerz ciasta. Ostudzić brzegi i wstawić do zamrażalnika na 15 minut do schłodzenia.
Do nadzienia: w dużej misce ubij razem bourbon, skrobię kukurydzianą, cynamon, imbir i wanilię.
Dodać pokrojone brzoskwinie i wrzucić do pokrycia owoców.
Posypać brązowym cukrem na wierzchu i wymieszać do włączenia.
W przygotowaną skórkę wlać brzoskwinie i soki.
Dodaj brązowy cukier, mąkę, cynamon, imbir i gałkę muszkatołową do robota kuchennego. Pulsuj kilka razy, aby dokładnie wymieszać.
Dodać masło i mieszankę impuls jeszcze kilka razy, a następnie dodać płatki owsiane w trzech etapach pulsując kilka razy pomiędzy, aż mieszanina jest kruchy. Ciasto polać kruszonką.
Piec ciasto przez 35 do 45 minut lub aż skorupa gotowane przez i zarówno skorupa i okruchy topping są złotobrązowe. Fajne ciasto na drucianym stojaku.