Ciasto Budyniowe S ' mores

Ciasto Budyniowe S ' mores
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać S ' mores Pudding Pie spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz ciężki krem, sól, krakersy graham, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj No Bake S ' mores Pie, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Ciasto Budyniowe S ' Mores dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla skorupy: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Rozbij krakersy graham ręcznie i dodaj do miski robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Przetwarzać krakersy aż do ziemi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
KrakersyKrakersy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać masło i cukier i pulsować, aż mieszanina wygląda jak mokry piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Przenieś krakersy graham na 9-calowy talerz ciasta i, używając rąk, naciśnij, aby utworzyć skorupę. Po prostu chcesz, aby skorupa była równej grubości wokół płyty ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Piec, aż chrupiące i skorupa zaczyna brązowieć, o 15 protokół. Całkowicie schłodzić przed napełnieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
Dodać mleko, śmietanę i cukier do rondla o średnim ciężkim dnie i ubić skrobię kukurydzianą, a następnie proszek kakaowy i sól. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu, ubijając aż budyń zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
KremKrem
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia i ubić słodko-gorzką czekoladę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wlać do schłodzonej skorupy ciasta i schłodzić, pokrywając powierzchnię puddingu folią lub papierem woskowym, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Schłodzić w lodówce przez co najmniej 2 godziny, aby pozwolić na ustawienie budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Papier WoskowanyPapier Woskowany
4
Tuż przed podaniem rozgrzej brojlery. Ciasto budyniowe ułożyć dużymi piankami, pokrywając całą powierzchnię ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
5
Ciasto przełożyć na blachę do pieczenia. Broil pianki 4 cali pod brojlerem, aż szczyty są złotobrązowe, 2 do 3 protokół. Miej oko na to, to idzie szybko! Alternatywnie, użyj palnika kuchennego do brązowego polewy prawoślazu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
BrojlerBrojler
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn