Skurczone Głowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj skurczonych głów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.22 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz boczek, cebula, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Skurczone Głowy, Skurczone główki jabłek w cydrze cytrusowym, oraz Gruszki Skurczone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Specjalne wyposażenie: narzędzia Jack O ' Lantern, melon beler i bambusowe szaszłyki do tworzenia rysów twarzy
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Boczek pokroić w drobną kostkę.
Saute na średnim ogniu, aż brązowy i chrupiące.
Wyjąć boczek do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty i wyrzucić wszystkie oprócz 1 łyżki kapieli.
Podsmażyć cebulę w kapiących o 3 protokół i dodać czosnek. Gotować, aż cebula będzie przezroczysta i zacznie brązowieć. Nie pozwól, aby czosnek brązowieje, w razie potrzeby zmniejsz ciepło.
Dodać bułkę tartą i ugotowany boczek i wrzucić.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia na patelni.
Za pomocą melon baler usuń rdzeń z jabłka, zaczynając od góry (koniec łodygi). Tylko kopać około połowy jabłka, aby usunąć rdzeń, nie idź całą drogę przez jabłko i na przeciwległy koniec. Powinieneś teraz mieć studnię w jabłku o szerokości 1 cala i głębokości 2 cali (w zależności od wielkości twojego jabłka). Nożem do parkowania ostrożnie wyrzeźb oczy, nos i usta z boku jabłka, tworząc twarz.
Do schłodzonego nadzienia dodać parmezan, masło, musztardę i 1 łyżkę octu balsamicznego. Jabłka nadziewamy nadzieniem i wkładamy do naczynia do pieczenia, aby nie dotykały się. Dla najlepszych wyników mają rzeźbione twarze w kierunku zewnętrznej części naczynia.
Szczotkować i skropić pozostałe 2 łyżki octu balsamicznego Na Zewnątrz jabłek, zwłaszcza wszelkie rysy twarzy.
Piec od 1 do 1,5 godziny, aż jabłko będzie miękkie.