Sangria Pieczeń Wieprzowa
Sangria pieczeń wieprzowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny napój. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomarańczy, imbiru, soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Prosta Pieczeń Pieczeń Schabowa Pieczona, Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym, oraz Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś pierwsze składniki 9 do wrzenia w garnku 8-quart stock z 1 galonem plus 1 litr wody.
Zdjąć z ognia i całkowicie schłodzić solankę. Zanurz wieprzowinę w 10 filiżankach solanki plus bryły; przykryć i schłodzić 12 do 24 godzin.
Opłucz wieprzowinę i umieść na drucianym stojaku na patelni. Przykryć folią i piec 2 godziny; odkryć i piec dodatkowe 3 godziny lub do momentu włożenia termometru mięsnego w najgrubszą porcję 19
Namiot z folią aluminiową i odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej przed krojeniem i serwowaniem.