Ciasto Budyniowe Jagodowe
Ciasto budyń jagodowy może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 295 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i zbierz mąkę, jagody, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto Budyniowe Jagodowe, Ciasto Budyniowe Z Białej Czekolady, oraz Pearl River Blues Berry Farm Ciasto Jagodowe Pudding.
Instrukcje
W naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali wymieszaj jagody i maliny z 1/4 szklanki cukru granulowanego.
Poziom rozprzestrzeniania.
W misce ubić jajka, oliwę z oliwek, skórkę pomarańczową, wanilię i pozostały 1 szklankę cukru granulowanego. Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól, aż się połączą.
Wlać ciasto równomiernie na mieszankę jagodową i delikatnie rozprowadzić, aby pokryć jagody.
Piec ciasto w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 350, aż Góra lekko sprężyny po delikatnym naciśnięciu w środku, 28 do 35 minut.
Ostudzić co najmniej 10 minut; podawać ciepłe lub chłodne.
Tuż przed podaniem posypać cukrem pudrem i porcje pokropić na talerze.