Ciasto brązowo-cukrowe z glazurą waniliową
Tort brązowo-cukrowy z waniliową glazurą to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 574 kalorii, 7G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz proszek do pieczenia, sól, ekstrakt z wanilanu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort kawowy cynamonowo-cukrowy brązowy z polewą z serem waniliowym, Brązowy cukier i ciasto czekoladowe z polewą Klonowo-Espresso, oraz Brązowy cukier i ciasto czekoladowe z polewą Klonowo-Espresso.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka 10-calowy garnek rur lub patelni Bundt.
Suche składniki wymieszać w misce.
W małej misce ubić maślankę i wanilię. Za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, beat masło i brązowy cukier, aż puszyste. Ubić w żółtkach, po 1 na raz. Zmniejsz prędkość do niskiej; na przemian dodaj mieszankę mąki i maślankę, zaczynając i kończąc na mące.
W suchej misce ubijaj białka na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodaj cukier 1 łyżka. w czasie, bicie aż białe tworzą sztywne szczyty. Złóż 1/3 białek na ciasto, a następnie złóż pozostałe białka.
Przenieść ciasto do patelni.
Piec 75 do 85 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Pozostaw ciasto na patelni 10 minut, Odwróć na stojak z drutu; ostudzić.
Wymieszać cukier, mleko i wanilię w misce, aż będzie gładka. Łyżka glazury na szczycie ciasta.