Ciasto brzoskwiniowe z orzechami włoskimi-bezglutenowe

Ciasto brzoskwiniowe z orzechami włoskimi-bezglutenowe
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 253 kalorie, 25g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Jeśli $1.94 za porcję spadnie Twój budżet, ciasto brzoskwiniowe z orzechami włoskimi-bezglutenowe może być spektakularne bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. 55 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz staromodny płatek owsiany, lekko grecki jogurt, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Brzoskwinie i śmietana bezglutenowe śniadanie Piec, Brzoskwinie i krem kokosowy pieczone płatki owsiane Bananan z brzoskwiniowym syropem klonowym (wegańskie, bezglutenowe), oraz Bezglutenowe babeczki Apple Spice z lukrem z serem klonowym i kandyzowanymi orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W43 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn