Deep-Dish Peach Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 552 kalorie, 6G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz natychmiastową tapiokę, skrobię kukurydzianą, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto brzoskwiniowe z nadzieniem Pekan Streusel, Deep Dish Fresh Peach Pie - Le Creuset Round Tarte Tatin Pan, oraz Ciasto Z Szynką Z Głębokim Daniem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrób skórkę: w robocie kuchennym mąkę impulsową, sól, cynamon i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Dodać masło i skrócić; pulsować, aż mieszanina przypomina bułkę tartą. Żółtka ubić z 1/4 szklanki wody z lodem i zalać mieszanką mąki. Pulsuj, aż ciasto po prostu połączy się w kulkę (dodaj więcej wody z lodem, 1 łyżeczka. na raz, jeśli ciasto jest zbyt suche). Spłaszczyć ciasto na dysk, owinąć w folię i schłodzić przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Skracanie
Woda
Masło
Ciasto
Mąka Uniwersalna
żółtko Jaja
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
3
Wykonaj napełnianie: Przynieś garnek wody do wrzenia i przygotuj miskę z lodowatą wodą. Nożem zrób kilka szczelin w skórze każdej brzoskwini. Upuść brzoskwinie do wrzącej wody na 1 minutę, a następnie zanurz się w lodowatej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Brzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Garnek
4
Wyjmij brzoskwinie z wody i zsuń Skórki. Ćwiartka każda brzoskwinia, usunąć dół i pokroić każdą ćwiartkę na pół. Brzoskwinie wrzucić z pozostałymi składnikami nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia
Woda
5
Odstawić na 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
6
Rozgrzej piekarnik do 204°. wyłóż blachę do pieczenia folią. Podziel ciasto na pół. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj połowę ciasta na 11-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
Piekarnik
7
Wytnij pasek o szerokości 1 cala od zewnętrznej krawędzi ciasta.
8
Umieść przycięte ciasto koło w głębokim naczyniu 9-calowy talerz ciasto.
9
Ostrze szczotkować wodą i umieścić paski ciasta na krawędzi, naciskając, aby uszczelnić. Napełnij mieszanką brzoskwiniową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia
Woda
10
Pozostałe ciasto umieścić na naczyniu z ciasta. Naciśnij ciasto razem, przyciąć nadmiar i zacisnąć krawędzie razem do uszczelnienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
11
Wierzch ciasta posmarować ubitym białkiem i posypać cukrem. Zrób kilka szczelin w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukier
12
Umieść ciasto na wyłożonej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
13
Piec przez 20 minut, następnie zmniejszyć ogień do 191° i piec przez 40 minut, aż ciasto będzie złoty brąz i nadzienie będzie bąbelkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
14
Niech ciasto ostygnie na stojaku drucianym przez co najmniej 25 minut przed podaniem.