Ciasto Brambleberry

Ciasto Brambleberry
Brambleberry Pie może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 219 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka najlepszych podstawowych ciasto ciasto crust, mąka, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Placek pomidorowy Sandy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika na najniższym poziomie i rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko odkurz swój licznik i wałek do ciasta mąką, a następnie rozpakuj jeden dysk ciasta. Z krótkimi pociągnięciami od środka na zewnątrz, rozwałkować ciasto do 12-in. koło (ok. grube), obracając 90 po każdym 3 lub 4 przejściu wałka do ciasta, aby nie przyklejał się.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
3
Przenieść ciasto do 9-in. pie pan, pozwalając mu spaść na miejsce (jeśli naciśniesz lub rozciągniesz ciasto, kurczy się z powrotem po upieczeniu). Trim zwis do 1/4 cala. Przykryć folią i przechowywać w lodówce co najmniej 15 minut i do nocy. W międzyczasie, rolka drugi dysk do 11-in. koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Forma PieForma Pie
4
Przenieść do blachy do pieczenia, przykryć folią i przechowywać w lodówce co najmniej 15 minut i do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Podczas gdy skórki ostygną, włóż jagody do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Posypać mąką, 1/4 szklanki cukru granulowanego, brązowym cukrem, tapioką, sokiem z cytryny i solą. Delikatnie mieszaj, aż jagody będą dobrze pokryte. Smak i dodać więcej cukru granulowanego, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
JagodyJagody
TapiokaTapioka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
7
Wlać mieszaninę jagodową do schłodzonej Skórki dolnej i kropki z masłem. Rozwiń wierzchnią skórkę i połóż na cieście. Fold dolnej krawędzi skorupy w górę nad krawędzią górnej skorupy i zacisnąć krawędzie razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JagodyJagody
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
8
Wyciąć kilka otworów wentylacyjnych w górnej skorupie i posypać pozostałą 1 łyżeczkę. cukier. Umieść ciasto na obramowanej blachy do pieczenia i piec, aż skorupa jest rumiane i napełnianie jest bulgotanie, 60 do 75 protokół. (Krawędzie przykryć folią, jeśli staną się zbyt ciemne, zanim środek wierzchu będzie ładnie rumiany.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Niech ciasto ostygnie, aż dno patelni pie osiągnie temperaturę pokojową, co najmniej 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
10
Podawać z bitą śmietaną lub lodami, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
LodyLody
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn