Ciasto bezowe z bitą śmietaną i malinami
Ciasto bezowe z bitą śmietaną i malinami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 288 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 92 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka uwaga: trzeba będzie pergamin, białka jaj, maliny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Old Fashioned Hot Milk Cake z malinami i bitą śmietaną, Pavlova z Mango, malinami i bitą śmietaną jogurtową, oraz Czekoladowe serduszka bezowe z bitą śmietaną i jagodami.
Instrukcje
W nocy przed podaniem wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i podgrzej piekarnik do 500 stopni.
Linia lipped arkusz cookie (około 12 na 18 cali) z pergaminem. Narysuj dwa prostokąty obok siebie - około 5 cali na 12 lub 13 cali-na papierze. Zgnieść papier, następnie wygładzić go ponownie i wyrównać dno patelni.
Ubij cukier cukierniczy, 1/2 szklanki cukru granulowanego i skrobię kukurydzianą. Odstawić.
W misce miksera ubijaj białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż zmienią się z spienionej na białą, a ubijacze zaczną zostawiać ślad. Przy niskiej prędkości dodawać mieszaninę cukru, czubatą łyżkę stołową na raz. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i ubijaj do konsystencji kremu prawoślazowego, 2 do 3 minut dłużej.
Tuż przed uformowaniem bez, opuszkami palców zanurzamy wodę na pergamin. Podziel bezę na pół, łyżeczkowanie dwóch lub Trzech Kopców w dół każdego prostokąta. Użyj gumowej szpatułki lub metalowej szpatułki offsetowej dekoratora ciast, aby wypełnić i wyrównać prostokąty.
Ustaw bezy w piekarniku, zamknij drzwiczki i wyłącz piekarnik (ale pozostaw włączone światło piekarnika).
Pozostawić bezy do wyschnięcia przez noc.
Usuń, a następnie ostrożnie Ustaw stojak z drutu lub arkusz ciastek na bezach. Odwróć; oderwij pergamin i skręć w prawo w górę. (Jest OK, jeśli krawędzie chip.) Owinąć w folię i odstawić, aż będzie gotowy do kontynuowania.
Nie więcej niż dwie godziny przed podaniem ubij śmietanę na miękkie szczyty, ubijając pozostały cukier i wanilię. Ustaw jedną bezę na talerzu.
Rozprowadzić połową kremu i posypać połową jagód. Powtórz z pozostałą bezą, śmietaną i jagodami. Przechowywać w lodówce, odkryte, aż będzie gotowy do służyć.