Ciasto bezowe orzechowo-czekoladowe

Ciasto bezowe orzechowo-czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta Bezowego z orzechów laskowych i czekolady. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 701 kalorii, 8G białka, oraz 49g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sól, cukier granulowany, chipsy czekoladowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto czekoladowo-orzechowe bezowe, Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Bezowe, oraz Ciasto bezowe orzechowo-czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 i linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem. Narysuj dwie 8-calowe rundy na jednym arkuszu pergaminu i jedną 8-calową rundę na drugiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Rozłóż orzechy laskowe na trzeciej blasze do pieczenia i tosty przez 12 do 14 minut, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Niech ostygnie lekko, a następnie przenieść do ręcznika i pocierać, aby usunąć skórki. Posiekaj orzechy. Obniż temperaturę piekarnika do 22
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w trzepaczkę, ubij białka z solą ze średnią prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj granulowany cukier z dużą prędkością, aż stanie się sztywny. Ubić w ekstraktach z wanilii i migdałów. Wchodzisz na orzechy laskowe i chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Nowy SernikNowy Sernik
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać roztopioną czekoladę po bokach miski i delikatnie złożyć, aż beza będzie lekko marmurkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Rozłóż bezę w narysowanych kręgach i piecz przez 2 godziny i 30 minut, aż będzie chrupiąca; obracaj patelnie w połowie pieczenia. Wyłącz piekarnik, pozostaw uchylone drzwi i pozwól, aby bezy całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
7
W misce stojącego miksera ubij śmietanę z cukrem cukierniczym do uzyskania jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Usuń bezy z pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
9
Rozłóż bitą śmietanę na warstwach i ułóż je. Ciasto przechowywać w lodówce lub zamrozić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
10
Pokroić w kliny i podawać w temperaturze pokojowej.
11
Przed podaniem udekorować wiórkami czekoladowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn