Ciasto Bezowe Cytrynowe

Ciasto Bezowe Cytrynowe
Cytrynowe ciasto bezowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 14. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 10g tłuszczu i w sumie 277 kalorii. Za 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką białka, sól, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasto cytrynowe z lukrem bezowym z cytryny, Ciasto Bezowe Cytrynowe, oraz Ciasto Bezowe Cytrynowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj ciasto, jajka, wodę i olej. Pokonaj na niskiej prędkości przez 30 sekund. Ubijaj na średnim poziomie przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Wlać do dwóch natłuszczonych i posypanych mąką 9 cali. okrągłe formy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut; wyjmij z patelni na ruszty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
4
Do nadzienia w dużym rondlu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Mieszaj wodę i sok, aż będzie gładki. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje i będzie musować. Zmniejsz ogień do małego; gotuj i mieszaj przez 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Zdjąć z ognia. Wymieszaj niewielką ilość gorącego nadzienia z żółtkami; włóż wszystko na patelnię, ciągle mieszając. Doprowadź do delikatnego wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Zdejmij z ognia; delikatnie wymieszaj masło i skórkę z cytryny. Ochłodzić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
W przypadku bezy w dużej misce ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, po 1 łyżce stołowej na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
FiołkiFiołki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
8
Pokrój każde ciasto poziomo na dwie warstwy.
9
Umieść dolną warstwę na żaroodpornym talerzu do serwowania; posmaruj jedną trzecią nadzienia. Powtórz warstwy dwa razy. Na wierzch z pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
10
Rozłóż bezę na wierzchu i bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Piec w temperaturze 350° przez 10-15 minut lub do momentu, gdy beza lekko się zrumieni. Super. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn